Kategorier

Sophias rarbarberkage

400 g fine rarbarberstilke
175 –200 g sukker
1 stang vanille
2½ dl piskfløde
3 lagkagebunde

Pynt:
flormelis
citronmelisse eller mynte

Skyl og snit rarbarberne fint. Bland dem med sukker og lad det trække et par timer. Varm rarbarberne forsigtigt med den flækkede vanillestang. Lad rarbarberne simre, til de er møre. Tag gryden fra varmen og lad kompotten blive kold. Pisk fløden til skum. Fjern vanillestangen og bland forsigtigt flødeskum og rarbarberkompot. Fordel rarbarberfyldet på lagkagebundene. Sigt et tyndt lag flormelis over den øverste bund og pynt med en kvist citronmelisse eller mynte.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>