Antal: ca. 18 kager
100 g smør
100 g lys farin (ca. 1½ dl)
100 g havregryn
Pynt:
100 g overtrækschokolade
2 appelsinskiver skåret i 1/8
Fyld:
2 dl piskefløde
½ dl appelsinsaft
1 tsk revet appelsinskal
Rør smør og farin godt. Vend havregrynene i. Smør dejen tyndt ud på bagepapir eller smurt bageplade i 36 små runde kager (ca. 6 cm i diameter), med god afstand imellem. Bag dem midt i ovnen. Når kagerne er afkølede overtrækkes halvdelen med smeltet overtrækschokolade, og pyntes med appelsinstykker.
Inden servering: Pisk fløden stiv, og vend forsigtigt appelsinskal og -saft i. Læg fyldet imellem kagerne.
Bagetid: Ca. 5 min. ved 200 grader.
Kilde: Mortens Opskriftsamling