Kategorier

Ellens gode kokoskage

250 g smør
200 g sigtet florsukker
4 æg
75 g kokosmel
375 g mel
2½ strøget tsk bagepulver
revet skal af 1 vasket appelsin
½ dl. appelsinsaft
½ dl. kaffefløde
Evt. glasur:
2 spsk kakao
225 g sigtet florsukker
3-4 spsk kogende vand

Pynt:
kokosmel

Du rører smør og florsukker godt, og heri piskes æggene et ad gangen. Kokosmel, hvedemel, bagepulver, appelsinskal og –saft samt fløden røres i lidt efter lidt, og dejen røres hurtigt sammen. En form, der rummer 2 liter, smøres godt og drysses med rasp. Kagen bager på en rist på nederste rille ved 200° i 1 lille time. Prøv med en tandstikker, om kagen er bagt. Den står lidt i formen, inden den 10 min. efter vendes ud og afsvales på en rist. Kan oversmøres med glasuren, der er rørt sammen, og pyntes med kokosmel.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>