Kategorier

Skinkesnegle

12-14 stykker

20 g gær
2 dl lunken vand
1 spsk olie
½ tsk salt
ca. 300 g hvedemel

Fyld:
1 dl tomatketchup
1 lille bundt purløg
1 tsk tørret oregano
150 g reven eller hakket skinke
150 g reven emmentaler

Smuldr gæren og rør det ud i vandet. Tilsæt olie og salt og melet lidt af gangen. Ælt dejen godt igennem på bordet. Sæt dejen til hævning et lunt sted, tildækket i skålen ca. 45 minutter. Ælt dejen let igennem og rul den ud med en kagerulle til en firkant, ca. 30×45 cm. Smør ketchup på dejen. Klip purløget fint og drys det over ketchupen i et jævnt lag sammen med oregano, skinke og ost. Rul dejen sammen til en pølse og læg den i køleskabet ca. 15 minutter. Skær den i 12-14 stykker og sæt dem på bagepapir på bagepladen. Sæt sneglene i en kold ovn. Tænd ovnen på 200 grader og bag dem ca. 20 minutter på midterrillen, til de er gyldne og gennembagte.

Tips: Hvis sneglene bages i forlængelse af gulerodstrekanterne, sættes de i en 200 grader varm ovn og bages 15 minutter.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>