Kategorier

Skinkemignon med gule ris

1 skinkemignon (350 g)
1 spsk honning
1 tsk st. koriander
peber
15 g dulle
½ tsk salt
1 dl vand
2 dl hønsebouillon (vand + terning)
1 tsk majsstivelse
1 spsk vand
1½ tsk citronsaft
½ tsk salt
peber

3 dl løse ris
4 ½ dl vand
1 tsk salt
1½ tsk gurkemeje
1 dl rosiner
100 g rejer
100 g bønnespirer

Skinkemignonen smøres med honning, koriander og peber og brunes i dullen.
Drysses med salt
Vandet tilsættes og det snurrer under låg 15-20 min. Pakkes i alufolie og trækker 10 min.
Bouillon tilsættes.
Majsstivelsen udrøres i vandet og røres i. Koges igennem og smages til med citronsaft, salt og peber.
Risen koges med vand tilsat salt og gurkemejer 12 min. Rosinerne vendes i. Trækker 6 min.
Rejer og bønnespirer røres i. Trækker yderligere 6 min.
Servér dampede broccolibuketter til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.