Kategorier

Skinkelasagne med tomatlåg

1 pk. pastaplader naturel
½ spsk olie
250 g hk. skinkekød
1 porre
1 ds. tomat koncentrat (70g)
2-2½ dl vand
4 spsk frisk estragon
salt og peber
3 æg
1 dl yoghurt
salt, peber og paprika
2 tomater
2 spsk reven mozzarella

4 flûtes
600 g broccoli

Olien varmes på panden og kødet brunes heri. Tilsæt 1 skiveskåret porre. Tomatkoncentrat og vand tilsættes sammen med krydderierne. Lad saucen koge i 5 min. Æg og yoghurt piskes sammen og smages til med krydderierne . Plader og skinkesauce lægges lagvis i et ovnfast fad. Æggeblandingen hældes over. Skiveskårne tomater lægges øverst og de pyntes med toppe af mozzarella og et drys paprika. Bages i oven ved 200º i ca. 30 min.
Serveres med dampet broccoli og flûtes.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.