Kategorier

Italiensk hverdagssuppe

(2-3 pers)

2 porre
2 løg
Lidt olie
1 liter vand + oksebouillon
Basilikum, salt + peber
Lidt ketchup
Ca. 200 g spaghetti i små stykker (ca. 2 cm.)
Fløde (evt. creme fraiche eller philadelphia ost)
2 tomater i både
Revet ost

Porre snittes i skiver og løg hakkes. Svitser i olie ca. 1 minut. Vand + bouillon tilsættes. Krydderier, ketchup og spaghetti tilsættes. Bringes i kog. Koger ca. 8-10 min. Lige før spaghettien er færdig, tilsættes fløde og tomater i både. Koger et par minutter. Suppen smages til, evt. tilsættes en bouillonterning mere.

Servering: Serveres rygende varm. Revet ost drysses over suppen. Serveres med flûtes / italienske ciabatta brød. Alle mål er cirka-mål og kan varieres efter behov!

Kilde: Bente Fogt

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.