Kategorier

Borgmestergårdens suppe

(6 pers.)

5 porrer
2 mellemstore løg
40 g smør
1 liter suppe
1/2 liter mælk
1 kvist timian
250 g gulerødder og ærter (frosne)
1 dl piskefløde
1 tsk salt
1/8 tsk friskkværnet peber
purløg
revet ost (Danbo)

Porrer og løg renses og skæres i tynde skiver og svitses i smørret. Derefter tilsættes suppen, mælken og timian, og det hele koger ca. 10 min. Gulerødder og ærter samt piskefløde kommes i. Retten koger atter 5 min., og smages til med salt og peber.

Servering: Lige inden servering klippes purløg over. Revet ost serveres til.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>