Kategorier

Rødbedesuppe

(4 pers)

2-3 kogte rødbeder (ca. 300 g)
2 løg
1/4 selleri (ca. 200 g)
15 g margarine
1/8 hvidkål (ca. 300 g)
1 liter bouillon
1 tsk salt
groftkværnet peber
2-3 spsk hakket persille

Tilbehør:
Crème fraîche og groft brød

Rødbederne pills og skæres i små terninger. Løg og selleri skæres i terninger og svitses i margarinen. Hvidkålen snittes og svitses med. Bouillon, salt og peber og rødbeder tilsættes. Suppen småkoger ca. 20 min. Drysses med hakket persille og serveres med iskold crème fraîche.

Energiindhold: 5160 kJ (402 g), 1285 kJ (100 g)

Energifordeling (100 g): 12% (9 g) Protein, 32% (11 g) Fedt, 56% (42 g) Kulhydrat

Kilde: “Grove grønsager fra Brugsen”

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.