Kategorier

Shepherd’s pie

Hovedret – Personer: 4

250 g Hakket lammekød (el. okse)
2 tb Margarine eller olie
1/4 Selleri
3 Gulerødder
1 Løg
1 Porre
4 Port. kartoffelmos (pulver)
3 Bløde tomater
1 Fed knust hvidløg
Salt
Peber
Ketchup
Engelsk sovs (HP el.lign)

Riv selleri og gulerødder groft, snit porre og løg fint. Skær tomaterne i små stykker. Svits kødet i halvdelen af fedtstoffet. Tag kødet op, og svits selleri, gulerødder, porre og løg i resten af fedtstoffet. Bland kødet, de ituskårne tomater og knust hvidløg i. Smag til med salt, peber, engelsk sovs og ketchup. Lad det småsnurre under låg i ca. 10 min. Hæld balndingen i et smurt ovnfast fad, og dæk det med en velpisket kartoffelmos. Sæt retten i ovnen til den er gylden, ca. 30 min. ved 225 grader

Kilde: Hans Logeskov, 26 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>