Kategorier

Påskesteg

Hovedret, Lammekød – Personer: 6

1 lammebryst uden ben
salt og peber
1 fed hvidløg
2 dl bouilion

Fyld:
1 dl vand
2 spsk rasp
½ tsk salt
200 g hakket kød efter behag
lidt peber
1 tsk basilikum

Kødet lægges med skindsiden mod bordet og drysses med salt, peber og hakket hvidløg. Det hakkede kød æltes til en fars med vand, rasp, salt, peber og basilikum. Farsen smøres i et tyndt lag over kødet. Kødet rulles sammen på den lange led, fæstnes med kødnåle og snøres. Læg stegen i en lille bradepande og steg den ved 170°. Når kødet er brunet, tilsættes bouilionen og stegen dryppes af og til undet stegningen. Hertil serveres grønsager. Bradepanden koges af og skyen serveres til

Ovntemperatur: 170°. Stegetid ialt.: Ca. 1 time & 45 min.

Tilberedningstid: Ca. 2 timer & 15 min.

Kilde: Michael Aggerholm, 22 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.