Kategorier

Sardinpostej (tjekkisk)

1-2 personer – Sardinková pomazánka

1 dåse sardiner
1 klat smør
1 citron til pynt
2-3 tsk. citronsaft
1-2 finthakkede skalotteløg
fransk flüte eller Kvickly’s italiensk brød
salt & friskkværnet sort peber
Læg sardiner i en stenmorter eller en kraftig skål sammen med de finthakkede skalotteløg og smør. Stød dette sammen i en morter med støderen eller i skålen med en træske til blandingen er helt fintkornet som en puré. Tilsæt derpå citronsaften , salt & peber.

Servering: Bør lægges i køleskabet mindst ½ time før serveringen. Sardinpostej smøres på brødet og pyntes med citronskiver.

Forslag til drikkevarer: Øl.

Kilde: Zuzana Vasa

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>