Kategorier

Sønderjyske frikadeller med gammeldags hvidkål

800 g svinesmåkød
4 skiver franskbrød
2 ægsalt
1 tsk peber
en anelse allehånde
2 små hakkede løg
evt. lidt hakket, røget spæk

Brødskiverne blødes op i lidt koldt vand i 10 min. Kødet hakkes to gange, brødet trykkes fri for væde, skorpen skæres af, og kødet og brødet røres omhyggeligt sammen med æg, løg og krydderier. Hvis farsen ikke er tilstrækkelig lind, så kan den evt. spædes med lidt vand. Hvis det ønskes, kan lidt røget spæk tilsættes, det giver en spændende smag. Frikadellerne formes i hånden og steges. Til et frokostbord skal de ikke være så store.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>