Kategorier

Schweisisk gulerodskage

4 æg
210 g sukker
reven skal af en citron
200 g finthakkede hasselnøddekerner
150 g reven gulerod
30 g hvedemel
1 tsk bagepulver
sigtet florsukker til pynt

Tænd ovnen på 175 C. Smør og drys rasp i en randform eller springform, der rummer godt 2 liter. Pisk æggeblommer og sukker sammen, til det er hvidt og let. Tilsæt citronskal, hakkede nødder og revne gulerødder. Bland bagepulver i melet og vend det forsigtigt i dejen. Pisk æggehviderne helt stive og vend også dem i dejen. Hæld dejen i formen og bag kagen på nederste rille i 40-50 min. Vend kagen ud af formen, når den er afkølet lidt. Drys med florsukker før serveringen. Kagen er fryseegnet uden florsukker. Kan evt. pyntes med citronglasur i stedet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>