Kategorier

Roquefortcreme

(4 personer)

100 g fransk roquefort eller blå castello
100 g flødeost
2 dl fløde
50 g valnøddekerner
3 forårsløg
salt friskkværnet peber

Tilberedningstid: ca. 25 min

Skær osten i mindre stykker og kom den i en skål sammen med flødeosten. Rør den sammen, nemmest med en håndpisker. Rør fløden i lidt af gangen, og rør til konsistensen er ensartet. Hak vælnødderne fint. Skyl forårsløgne, skær dem igennem på langs og snit dem fint. rør nødder og forårsløg i saucen og smag til med salt og peber.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>