Kategorier

Kartoffel-chili-suppe med rejer

(4 personer)

1 hakket løg
2 spsk olie
1 dl tomatpure
1 spsk sød chili
1 l fiskebouillon
400 g faste kartofler i små tern
200 g rejer
2 tsk salt
1 tsk peber

Pynt:
1 dl klippet purløg
creme fraiche

Det hakkede løg svitses i olien til det er klart.
Tilsæt tomatpure og chili og lad det hele svitse i 1 min.
Tilsæt fiskebouillon, salt og peber. Lad det hele komme i kog.
Tilsæt kartoffelternene og lad det hele koge ved svag varme i 15 min.
Tilsæt rejerne og lad det koge endnu 5 min.
Smag suppen til med salt og peber.
Servering: Serveres rygende varm med lidt creme fraiche, klippet purløg og groft brød.

Energiindhold: 3834 kJ

Energifordeling: 28% Protein, 27% Fedt, 45% Kulhydrat

Tilberedningstid: 35 min.

Kilde: Forbrugerrådet: Sjovt & sundt med kartofler.

Af Ernærings- og Husholdningsøkonom Karin Andresen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>