Kategorier

Risotto med brissel

Risotto con le animelle.
4 personer

180 g ris (af fino-typen)
100 g løg
180 g kalvebrisler
40 g parmaskinke
30 g Parmesan
24 g olivenolie
2 dl hvidvin
salt
peber

Hak løget fint og steg det gyldent i olivenolien på meget svag varme. Tilsæt skinken (minus fedt) skåret i korte strimler, og derefter risen. Spæd til med 1 dl hvidvin. Kog risen mør ved at røre jævnligt rundt og fortsæt med at spæde til med vand eller bouillon. Smag til med salt og peber. Kog imens kalvebrislen, fjern evt, hinde, og skær den i små stykker. Brun stykkerne i olivenolie, tilsæt salt, peber og resten af hvidvinen. Brislen skal kun have få minutter.

Servering: Hæld risen i serveringsgryden, bland olivenolien og halvdelen af osten i og læg brislen med sin sovs ovenpå. Lidt ost på hver tallerken.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.