Kategorier

Ris a l’amande med kirsebærsauce

(4-6 personer)

1 dl grødris
1 dl vand
½ L sødmælk
1 stang vanille
50 g hk. mandler
2-3 spsk sukker
½ L piskefløde
Husk endelig 1 hel mandel hvis der er en mandelgave på spil!

1 glas dessertkirsebær (ca. 400 g)
1½ spsk majsstivelse
lidt vand

Kog risene et par min i vandet. Tilsæt mælken og flækket vanillestang og lad det koge ved svag varme ca. 50 min. Rør nogle gange undervejs. Tag vanillestangen op og afkøl grøden.
Rør mandler og sukker i grøden.
Pisk fløden til skum og ved først lidt af skummet i grøden og derefter resten.
Husk at komme den hele mandel i.!
Sættes tildækket i køleskabet.
Kan evt. laves aftenen i forvejen.
Bring kirsebær og lage i kog. Jævn med majsstivelse rørt ud i lidt vand. Kog kort igennem.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.