Kategorier

Quesadillaer med kylling

Meats, Mexikansk, Main dish – Person: 1

1 hvedetortilla
75 g kogt kylling i strimler
1 til 2 tomater
Snittet forårsløg
Salsa piqante

Pynt:
salatblade og oliven
evt. 1 portion guacamole

Hvis tortillaerne er kplde og stive. skal de varmes, så de bliver bløde. Læg kyllingekød, tomatskiver, forårsløg og et par skefulde salsa på den ene halvdel af hver tortilla, fold den anden halvdel over og pres kanterne sammen. Hvis de ikke vil hænge sammen, kan du pinsle dem med lidt vand. Bag quesadillaerne i en 180 grader varm ovn i 10-15 min., til de er sprøde, og osten er smaltet. Server dem straks, anrettet på varme tallerkner, og pyndt dem med finstrimlet salat og hakkede oliven. En quacamole smager dejligt til.

Kilde: Christian Phillip, 27 Jan 94

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.