Der anvendes : Til 4 personer
2 avocadoer
32 nordsørejer med skal
1 rødløg
citronsaft
Sauce :
½ dl. creme fraiche
½ dl. Mayonnaise
1 lille bakke karse
salt og peber
Tilbehør :
1 citron
4 skiver Formbrød
Fremgangsmåde :
1 : Del avocadoerne på langs, fjern stenen og tag kødet ud med en ske. Skær Kødet i tynde skiver på tværs. Dryp lidt citronsaft over, så mørkner avocadokødet ikke.
2 : Pil rejerne. Rør Creme fraiche og mayonnaise sammen. Klip karsen fint, der skal være ca. 2. spsk. og rør den i saucen. Smag til med salt og peber. Pil og hak løget.
3 : Fordel saucen på tallerkener. Læg avocadoskiverne på saucen og læg rejerne oven på sammen med lidt løg.
4 : Rist brødet, skær skorpen af og server det til sammen med citronbåde.
Retten er en variation af den klassiske forret for den travle. Saucen er let syrlig og krydret med karse. Virker nem at lave.