Kategorier

Skinkestrimler i orangesauce

Hovedret 4 personer

500 g skinkekød i strimler
1 l appelsin juice
1 bouillonterning
1 appelsin
1 fed hvidløg
1 1/4 ml chilipulver
5 gulerødder
1 pastinak
14 3/4 ml maizena gryn

Skræl og skær gulerødder og pastinak i skiver. Hælp appelsin juice bouillonterning, saft af appelsin, og lidt revet skal samt presset hvidløgi en gryde. Bring væsken i kog, og løg kødet deribring atter væsken i kogog fjern evt. skum. Dæmp varmen, tilsæt 2 tsk. salt, ¼ tsk. peber samt chilipulveret. Lad kødet koge under låg ved svag til jævn varme i ca. 5 min. Læg gulerødderne ned til kødet, bring retten i kog, og lad den simre ca. 1 min. Tilsæt stavene af pastinak, bring atter saucen i kog. Jævn saucen med maizena udrørt i lidt koldt vand…

Tilberedningstid: Ca. 30 min…

Kilde: Ronni H. Hansen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.