Kategorier

Porre frites

2 porrer
vindruekerneolie eller solsikkeolie

Skær roddelen og det yderste af porrerne. Skær dem igennem på langs. Skær dem på tværs i stykker på ca. 8 cm.
Fjern de midterste blade – kernen – således at porrernes snitflader kan presses fladt mod spækbrættet. Skær porrestykkerne i meget tynde strimler på langs.
Læg strimlerne i isvand nogle minutter, til porrestrimlerne bliver spændstige. Tag dem op og lad dem dryppe af.
Kom dem så i 150º varm olie indtil de er gyldne. Drys salt på.
Lad porrestrimlerne dryppe af på køkkenrulle.
Beregn 2 porrer til 4 kuverter, når de friterede porrer bruges som “hjælp” i en for- eller hovedret.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>