Kategorier

Kold sauce

Bruges til f.eks. roastbeef. Maggi Fondor kan være ret så svært at få fat på. Det er tilsyneladende (ud over at være et urte/blandingskrydderi) et catering produkt. Det indtil nu kun lykkedes at få det via omveje og heldige bekendtskaber i 1.2 kg bøtter. Hvis der er nogle der ved hvor produktet kan fås i en offentlig tilgængelig butik og med sikkerhed, så vil jeg gerne have det at vide

½ l creme fraiche 18%
ca. 3 spsk mayonnaise
2½ tsk Maggi Fondor
1-2 tsk fransk sennep (Dijon)
dildspidser

Alle røres godt sammen.

Kilde: Jens Hilligsøe

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>