Kategorier

Plumkage

200g smør
200 g sukker
4 æg
200 g mel
100 g korender
100 g blandede pyntebær
50 g hakket pomerans
100 g valnødder
1 tsk bagepulver
2 spsk rom

Rør smør og sukker lyst, jævnt og luftig. Tilsæt æggene ‚t ad gangen, og rør massen helt jævn ind imellem. Tag 3 spsk mel fra, og vend fyldet i. Sigt mel og bagepulver sammen, og rør det i dejen sammen med det melvendte fyld. Rør rommen i til sidst, og kom dejen i en stor 1½ l form, eller fordel den i 2 mindre forme. Bag i en forvarmet ovn ved 180° i 1 1/4 time på nederste rille for en stor form og ca. 50 min, hvis dejen fordeles i 2 mindre forme.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>