Kategorier

Plumkage

250 g smør
200 g sukker
6 tsk vanillesukker
4 æg
2 tsk citronessens
1 knivspids salt
500 g mel
6 tsk bagepulver
ca 1½ dl mælk
250 g korender
100 g rosiner
100 g hakket sukat

Smør røres lind, lidt efter lidt tilsættes sukker, vanillesukker, æg, essens og salt. Melet, der er blandet og sigtet med bagepulver, tilsættes afvekslende med mælk. Når dejen falder i klatter fra skeen, bruges ikke mere mælk. Til sidst vendes de vaskede og tørrede korender, rosiner og den hakkede sukat i dejen, som fyldes i 2 smurte sandkageforme. Bagepladen med formene sættes nederst i ovnen. Bages i kold ovn ca 70 minutter på 220 grader.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>