Kategorier

Frijsenborgkage

Dej:
175 g margarine
175 g melis
2 æg
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanille
½ dl mælk

Fyld:
175 g æbler (2 stk)
75 g rosiner

Margarinen røres blød, sukkeret drysses i, hele æg tilsættes – ét af gangen. Mel, bagepulver og vanille sigtes sammen og blandes i. Mælken røres i til sidst. Æblerne skylles, tørres og deles. Kærnehuset skæres bort. De skæres i småstykker og blandes i dejen sammen med de skoldede, afdryppede rosiner. Dejen fyldes i en smørsmurt, melstrøet sandkageform, der sættes i en kold ovn og bages i 1 time ved 185°.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>