Kategorier

Pizza med grønsagsfyld

Low-cal 4 personer

1 aubergine
1 courgette
2 løg
2 gulerødder
2 fed hvidløg
2 spsk olie
1 ds hakkede tomater
1 tsk pizzakryddri, Oregano eller Basilikum
2 pizzabunde 28 cm færdigkøbt/ forbagte

Pizza 1:
100 g kogt skinke i terninger
100 g revet mozzarellaost

Pizza 2:
1 ds tun i vand
1 finthakket peberfrugt
5 spsk parmesanost

Pizza 3:
200 g papirstynde skiver af auberginer
200 g papirstynde skiver af courgette
100 g fetaost

Varm ovnen op til 200°. Riv alle grønsager fint evt. på foodprocessor. Svits grønsagerne i 5 min i olie i en stor gryde. Tilsæt tomater og krydderier, kog uden låg i 10 min Fordel grønsagsfyld over bundene. Pynt med pizzaforslag 1, 2 eller 3. Pensl kanten af bundene med lidt olie. Bag 10 – 15 min.

Tips: Lav dobbelt portion af grønsagsfyldet. Det kan opbevares i lufttæt beholder en uge i køleskab. Grønsagsfyldet er også god som sauce til pasta.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.