Kategorier

Pizza

Oksekød, Hovedret – Personer: 4

125 g mel
1/4 pk gær
1 tsk lunken vand
1/4 tsk salt
75 g margarine
1 lille æg
200 g hakket oksekød
1 løg
2 spsk tomat puree
salt
peber
4 tomater
ost

Rør gæren ud i det lunkne vand kom salt, 50 g margarine og æg i, og ælt derefter melet i, stilles derefter til hævning. Løget skæres i terninger, og svitses i 25 g margarine, kødet tilsættes, og det hele pureres med en gaffel så det ikke klumper, det hele smages til med kryderierne, og stilles til afkøling. Dejen rulles ud til en cirkel og lægges i en tærteform, og oksefyldet fordeles over, der pyntes med tomatskiver og ost. Sæt pizzaen i formarmet ovn ved 200 grader i ca 25 min.

Kilde: Henrik Nielsen, 25 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.