Kategorier

Picadillo

Mexicansk, meats 8 personer

225 g hakket oksekød
225 g hakket svinekød
1 spsk malteddike
1/4 tsk salt
1 nip friskkværnet sort peber
1 nip sukker
2 spsk olie
1 finthakket løg
1 finthakket hvidløgsfed
1 hakket grønt peber
2 finhakkede grønne chilipebre
1 hønsebouillonterning
1 kogt kartoffel i terninger
18 pimentofyldte oliven
2 spsk mandelflager
2 spsk rosiner
3 spsk koncentreret tomatpuré
3 dl vand

Bland kødet, og tilsæt malteddike, salt, peber og sukker. Varm olien på en pande og sautér løg, hvidløg, peberfrugt og chilipebre. Kom kødet ved og svits i 10 – 15 min under jævnlig omrøring. Hæld overskydende olie fra. Tilsæt øvrige ingredienser og lad alt snurre for svag varme i ca 15 min til blandingen begynder at virke tør.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>