Fisk – Personer: 4
3/4 kg fersk filet af hellefisk
4 porrer, fintsnittede
1 fennikelknold
salt og peber
1 dl grønsagsbouillon eller vand
2 spsk persille, hakket
citronsaft
Kraft Light Creme Fraiche eller Kraft Rhode Island dressing
I stedet for hellefisk kan der bruges fileter af torsk, sej, rødspætte eller anden fast fisk. Porrerne kan erstattes af fintsnittet løg og bønner. Skær fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rodskiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på. Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25 min. Drys persille på retten og servér Kraft dressing til.
Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 12 Aug 93