Kategorier

Hellefisk i fad med porrer

Fisk – Personer: 4

3/4 kg fersk filet af hellefisk
4 porrer, fintsnittede
1 fennikelknold
salt og peber
1 dl grønsagsbouillon eller vand
2 spsk persille, hakket
citronsaft
Kraft Light Creme Fraiche eller Kraft Rhode Island dressing

I stedet for hellefisk kan der bruges fileter af torsk, sej, rødspætte eller anden fast fisk. Porrerne kan erstattes af fintsnittet løg og bønner. Skær fisken i portionsstykker. Kom porrerne i et ovnfast fad. Skær fennikelknolden midt igennem og skær rodskiven ud med et kegleformet snit. Skær den herefter i skiver. Læg den mellem porrerne i fadet. Kom fisken herpå. Dryp med citron og drys salt og peber på. Hæld væde i fadet. Læg folie over og sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 25 min. Drys persille på retten og servér Kraft dressing til.

Kilde: Kenneth Skovly Pedersen, 12 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>