Kategorier

Oksekødssuppe

25 g smør
3 grofthakkede zittaurløg
2 fed hakkede hvidløg
200 g magert hakket oksekød
1 l okseboullion
1 ds. konc. tomatpuré (70 g)
1 ds. bønner i tomatsauce (450g )
1 tsk kommen
1 spsk edelsüss paprika
1 tsk groft salt
friskkværnet peber
50 g pasta, fx små rør
100 g Kvarg 4,5%
1 spsk hvedemel

Smelt smørret i en gryde og svits løg og hvidløg her. Tilsæt oksekød og svits det, til det smuldrer og har skiftet farve. Tilsæt buillion, tomatpuré, bønner, kommen, paprika, salt og peber. Lad suppen koge ved svag varme under låg   ca 2 min. Tilsæt pasta og kog i ca 4 min. Rør kvark og mel sammen og rør jævningen i suppen. Lad suppen koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min., til den er let jævn. Smag til.

Tilbehør; Groft brød

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>