Kategorier

Pebernødder

Antal: ca. 150 stk.

250 g mel
1/8 tsk hjortetaksalt
½ tsk kanel
½ tsk peber
½ tsk ingefær
½ tsk nelliker
100 g smør eller margarine
175 g sukker
1 æg
2 spsk fløde

Mel, hjortetaksalt og krydderier blandes sammen. Fast, koldt smør eller margarine hakkes i. Sukker og æg røres til æggesnaps, hvori fløden blandes. Melet samles med æggesnapsen, og dejen æltes godt sammen. Dejen er fryseegnet. Dejen trilles i fingertykke stænger, der skæres i småstykker og trilles til kugler. Bages i forvarmet ovn ca. 10 min ved 180 grader.

Kilde: Mortens Opskriftsamling

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>