Kategorier

Partybrød

(4-6 personer)

1 lille franskbrød uden birkes
200g flødeost
1 spsk mælk
3 hk. hårdkogte æg
200 g skinke, tunge eller hamburgerryg, i tern
100 g reven ost
½-1 hk. grøn peberfrugt
½-1 hk. rød peberfrugt
1 tsk dijonsennep
peber

peberringe til pynt

Skær brødet igennem på langs og fjern krummen, så der er ca. 1½ cm tilbage i hver halvdel. Bland alle ingredienserne sammen. Fyld hver brødhalvdel med fyldet. Læg en tynd skive af den udtagne krumme over den ene brødhalvdel. Læg de to halve brød sammen. Pak brødet fast sammen i alu-folie. Tryk pakken lidt, for at være sikker på, at brødet hænger sammen og der ikke er lufthuller. Læg brødet koldt.
Ved servering skæres brødet i tynde skiver og der pyntes med peberringe og evt. grøn salat.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.