Kategorier

Parmesankylling

Fjerkræ 4 personer

4 kyllingebryster
1 dl reven parmesan
6 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 spsk hvedemel
1 dl hønsebouillon
½ dl tør Marsala
125 g champignoner
2 spsk hakket bredbladet persille
Salt – friskkværnet peber

Skyl kødet og dup det tørt. Riv parmesnanen og gnid den grundigt ind i kødstykkerne. Ophed 6 spsk. olie i kasserollen og brun kyllingestykkerne på begge sider. Tag kødet til side og hæld olien fra, så der kun er 2 spsk tilbage. Brun hvidløget heri og kassér det. Tilføj mel og rør rundt. Tilsæt bouillonen og rør til saucen er tyk – tilsæt resten af ingredienserne og kog i ti minutter. Læg kødet i et ildfast fad, hæld saucen over og sæt i ovnen ved jævn varme – 180° – i en halv time.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.