Kategorier

Ovnbagte grønsager med pasta

Low-cal 4 personer

1 aubergine
1 courgette
2 løg
2 peberfrugter
2 spsk olie
4 fed hvidløg
2 spsk hakket persille

Saucen:
2 dl yoghurt naturel
2 dl cremefraiche 18%
2 spsk hakket persille
250 g pasta
2 spsk parmesanost

Varm ovnen op til 200°. Skær aubergine og courgette i små terninger. Hak løg groft. Skær peberfrugt i strimler. Læg alle grønsager i et fad. Bland olie, presset hvidløg og persille og dryp det over. Steg den 30 min i ovnen. Vend dem jævnligt. Bland yoghurt og cremefraiche med 1 tsk salt og persille. Varm igennem uden at koge. Kog pastaen og bland med saucen. Anret grønsagerne over pastaen. Drys med ost.

Tilbehør: Flüte

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.