Kategorier

Orientalsk gryderet

4 personer – Tilberedningstid: Totaltid: 40 minutter. – Arbejdstid: 35 minutter.

4 skiver ananas (friske)
300 g hvidkål
1 peberfrugter
2 gulerødder
½ agurk
250 g champignon
2 spsk olie
75 g bønnespirer
2 dl vand
1 tsk grønsagsbouillon
2 spsk soya
salt og peber

Skyl og istandgør grønsagerne.
Skær den midterste hårde del af ananasskiverne væk, løsn kødet langs skallen.
Skær kål og peberfrugt i tynde strimler. Gulerod og agurk i 4 cm. lange stave.
Skær champignon i skiver og ananassen i terninger.
Svits kålen 3 minutter i en gryde med olie. Tilsæt de øvrige grønsager samt ananas. Svits yderligere 3 minutter.
Kom vand, bouillon og soya i. Småkog retten 5 minutter uden låg. Rør engang imellem. Smag til med salt og peber.
Stegte bananer: Bananerne skrælles, halveres og skæres igennem på langs. Steges i plantemargarine 2 – 3 minutter på hver side, hæld lidt citronsaft over servering.

Serveres med ris, æblechutney og sur-sød sovs samt stegte bananer.

Kilde: Brian Rechnagel Sørensen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>