Kategorier

Svampe stroganoff

4 personer

1 stort løg
smør eller margarine
2½ dl kartofler i terninger
2½ dl squash
½ L champignon i skiver
3-4 spsk tomatketchup
salt & peber
1 dl vand
2 dl creme fraiche
sennep
finthakket persille

Pil løget og skær det i tynde skiver. Svits det et par min i lidt fedtstof, til det er blødt og gennemsigtigt.
Tilsæt kartofler, squash, ketchup, samt salt, peber og sennep efter smag. Svits det i yderligere et par min.

Hæld vand på og lad det simre under låg i 25 min. Tilsæt evt mere vand. Rør i det af og til, så det ikke brænder på. Når grøntsagerne er kogt færdige, tages gryden fra varmen. Tilsæt creme fraiche. Sæt gryden tilbage på varmen og lad det hele blive varmt. Det må ikke koge.

Drys fint hakket persille over gryden. Serveres med løse ris og en enkel grøn salat.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>