Kategorier

Chili con Carne

(4 personer)
FEDTFATTIG

300 gr. hakket magert oksekød
250 gr. grøn peberfrugt i tern
100 gr. hakket løg
50 gr. hakket bladselleri
30 gr. hakket chili (ca. 3 spsk.)
½ fed presset hvidløg
1 ds. flåede tomater
4 spsk. tomatpuré
salt og peber
1 spsk. chilipeber
Lidt tabasco
2 nelliker (kan undværes)
1 laurbærblad (kan undværes)
1 ds. røde kidneybønner

Svits grøntsagerne et øjeblik. Tilsæt det hakkede oksekød og brun dette.
Tilsæt de flåede tomater, tomatpuré, salt og peber samt krydderierne.
Lad retten koge ved svag varme i ca. 25 minutter.
Tilsæt bønnerne og kog videre i ca. 5 minutter.

Serveres med blandet salat.

Tips: Undlad evt. chilipeber hvis retten skal være mildere!

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.