Kategorier

Nakkekoteletter i tomat-olivensauce

Hovedret, italiensk, svinekød 4 personer

4 nakkekoteletter
1 spsk olie
1 løg
2 fed presset hvidløg
5 tomater (skoldes, flås og hakkes)
1 spsk majsstivelse
100 g champignon
3 kartofler
1 tsk salt
Peber
2 dl hvidvin
50 g oliven

Tilbehør:
Madbrød og salat

Koteletterne brunes i olie og tages op. Løget hakkes og svitses. Hvidløg og tomater tilsættes. Majsstivelse udrøres i lidt vand og tilsættes. Kød, finthakkede champignon og vin tilsættes. Kartofler i små terninger tilsættes. Oliven tilsættes. Snurrer sammen ca. 10 min. Smages til med salt og peber.

Tilberedningstid: 40 min heraf arbejdstid: 30 min

Energi pr. pers: 2960 kilojoule (707 kcal)

Energifordeling: Protein 23% – 40 g kulhydrat 41% – 71 g fedt 32% – 25 g alkohol 4% – 2 g

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>