Kategorier

Nakkekoteletter med honning og chutney

4 nakkekoteletter
1-3 skefulde honning
125 g champignoner
paprika
peber
30 g smør
4 skefulde mango chutney
suppe eller rødvin
mel
perleløg

De fire nakkekoteletter skæres ud i 2×2 cm store firkanter, drysses med paprika og vendes i mel. I en pande smeltes smørret og kødet brunes heri. Efter bruningen tilsættes honning og mango-chutney. Tilsæt lidt rødvin eller suppe. Låg lægges på og kødet gives ca. 10 min ved svag varme. Rens og halver champignonerne. Kom dem på panden og lad dem stege med i fem minutter. Kom evt. nogle perleløg sammen med champignonerne. Smages til med lidt peber og/eller mango-chutney. Løse ris er yderst velegnede til denne ret.

Kilde: Jan Dahl

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>