Kategorier

Skinkemignon med koriander og gule ris

Hovedret, skinkekød 4 personer

1 skinkemignon (350 g)
1 spsk honning gerne Akaciehonning
1 tsk tørret stødt koriander
Peber
15 g smør til stegning
½ tsk salt
1 dl vand
2 dl hønsebouillon
1 tsk majsstivelse
1 spsk vand
1½ tsk citronsaft
½ ts salt
3 dl løse ris
4½ dl vand
1 tsk salt
1½ tsk gurkemeje
1 dl rosiner
100 g rejer
100 g bønnespirer

Tilbehør:
Dampede broccolibuketter

Skinkemignonen smøres med honning, koriander og peber. Brunes i smør og drysses med salt. Vandet tilsættes og kødet snurrer under låg 15-20 min. Pakkes i alufolie og trækker 10 min. Bouillonen tilsættes. Majsstivelsen udrøres i vandet og røres i. Koges igennem og smages til med citronsaft, salt og peber. Risen koges med vand tilsat salt og gurkemeje 12 min Rosinerne vendes i. Trækker 6 min. Rejer og bønnespirer røres i. Trækker yderligere 6 min.

Tilberedningstid: 40 min heraf arbejdstid: 30 min

Energi pr. pers: 1960 kilojoule (470 kcal)

Energifordeling: Protein 30% – 35 g kulhydrat 57% – 66 g fedt 13% – 7 g

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.