Kategorier

Mortens Kaffekage

Bagværk, Mikrobølge

2 æg
1½ dl mælk
225 g sukker
150 g smør/margaine
200 g mel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanille
2 spsk kakao

Snask:
250 g flormelis
100 g margaine
1 tsk vanille
4 spsk kakao
12 spsk stærk kaffe
200 g kokosmel

Denne kage kan både laves i microovn og i alm. ovn. Microovnens effekt er på 900 wat (microeffekt). OBS Til microovn vil ½ portion ofte være mere passende!!! (TIDERNE ER ANGIVET TIL DENNE EFFEKT)

Dej: Sukker og æg piskes hvidt. Smør smeltes (30 sek fuld effekt). Kom smør og mælk i. De øvrige ingridienser sies i. Bages 20 min. ved 225 C i smurt form eller fuld effekt i 6 min. i form foret med bagepapir. Lad hvile i 5 min. i formen og lad køle på rist. Bland alle ingridienser til snaksket og fordel dette over kagen mens det er varmt.

Kilde: Morten Andersen, 10 Oct 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.