Kategorier

Kaffekage

2 æg
1½ dl mælk
225 g sukker
150 g smør/margaine
200 g mel
2 tsk bagepulver
2 tsk vanille
2 spsk kakao

Snask:
250 g flormelis
4 spsk kakao
100 g margaine
12 spsk stærk kaffe
1 tsk vanille
200 g kokosmel

Denne kage kan både laves i microovn og i alm. ovn. Microovnens effekt er på 900 wat (microeffekt). OBS Til microovn vil ½ portion ofte være mere passende!!! (TIDERNE ER ANGIVET TIL DENNE EFFEKT)

Sukker og æg piskes hvidt. Smør smeltes (30 sek fuld effekt). Kom smør og mælk i. De øvrige ingridienser sies i. Bages 20 min. ved 225 C i smurt form eller fuld effekt i 6 min. i form foret med bagepapir. Lad hvile i 5 min. i formen og lad køle på rist. Bland alle ingrienser til snaksket og fordel dette over kagen mens det er varmt.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.