Kategorier

Minestrone

Ingredienser:
125 gr røget skinke
2 gulerødder
200 gr frosne ærter
1 stykke selleri
1 porre
2 kartofler
1 løg
2 spsk olivenolie
12 dl vand
2 bouillonterninger
2 spsk tomatpuré
1 fed hvidløg
3 dl pasta
1 tsk basilikum
1 dåse flåede tomater
salt
peber

Fremgangsmåde :
Skær skinken i små tern.
Rens og skyl grønsagerne og skær dem i små terninger.
Svits skinken og grønsagerne et par minutter i olien.
Tilsæt vand, bouillonterninger, tomatpuré, presset hvidløg og basilikum. Kog ved svag varme i ca 20 min. Tilsæt pastaen og kog efter tidsangivelsen på pakken.
Hak tomaterne og kom dem i suppen.Smag til med salt og peber.

Server minestronen med frisk revet parmesanost og flute.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.