Kategorier

Marinerede jordskokker med purløg og rejer

(6 personer)

1 kg små, skrubbede jordskokker

1 tsk dijonsennep
2-3 spsk lys vineddike
½ dl god jomfru-olivenolie
salt og peber
1 knsp. sukker

500 g store, kogte og pillede rejer
1 bdt. groftskåret purløg
1 lille bdt. groftskåret persille

Kog jordskokkerne i letsaltet vand med en smule citronsaft i ca. 15 min., til de lige netop er møre.
Mens jordskokkerne koges, laves dressingen.
Pisk sennep og vineddike med olien, der tilsættes lidt efter lidt, og smag dressingen godt til.
Hæld jordskokkerne i en sigte og derefter i en skål, hvor de blandes med dressingen og afkøles til serveringen, hvor de blandes med kryddergrønt samt rejer og servere smed brød og smør.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.