Kategorier

Mandeltærte med punchcreme

Dej:
50 g mandler
3 æggehvider
4 spsk sukker
2 spsk kakao
smør og mel til formen
ristede mandelflager

Fyld:
3 dl piskefløde
2 æggeblommer
2 spsk sukker
2-3 spsk punch

Hak mandlerne meget groft. Pisk æggehviderne til hårdt skum, tilsæt sukker, kakao og mandler og vend alt med store tag. Smør en plade og drys den med mel. Markér en bund der er 25*30 cm stor. Hæld mandeldejen på og bred den jævnt ud. Bages ved 175 grader på nederste rille i ca 25 min. Løsn mandel-bunden med en lang paletkniv og læg den til afkøling på f. eks. staniol. Løft den derefter over på et fad. Pisk fløden stiv. Tilsæt æggeblommer, sukker og punch. Dæk tærten med punchcreme. Drys med mandelflager og servér tærten.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.