Kategorier

Mandelpaté

300 g kogte kartofler
200 g hk. mandler
100 g tørt grahamsbrød
2 dl mælk
3 spsk hk. basilikum
2 æg
salt og peber

Grahamsbrødet smuldres og lægges i blød i mælken ½ time.
Kartoflerne moses, mandler og udblødt brød røres godt sammen og basilikum tilsættes. Der smages til med salt og peber, og æggene røres i et ad gangen.
Mandelfarsen lægges i en smurt bageform og presses sammen med en spatel. Patéen bages i en 200º varm ovn ca. 50 min. og afkøles.
Velegnet til pålæg og burgere og er ikke fryseegnet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>