6 personer
Dej:
1¼ dl hvedemel (75 g)
1 dl majsmel (50 g)
1 knsp salt
3 dl vand
15 g margarine til bagning
Fyld:
4 skive bacon
150 g hakket oksekød
1 dl strimlet kinakål
1 tomat
50 g mellemlagret ost
Sauce:
1 spsk hakket løg
10 g margarine
½ spsk mel
½ dåse flåede tomater (200 g)
1 tsk sød chili
hvidløgspulver
Tabascosauce
Pandekager: Mel, majsmel, salt og vand røres sammen. Dejen hviler i en halv time inden bagningen. Bages på panden i ganske lidt margarine. Der beregnes ca. 2/3 dl dej pr. pandekage. Bagetid: 2-3 minutter på hver side.
Fyld: Baconen skæres i terninger og svitses i en gryde. Kødet tilsættes og svitses med, til det har skiftet farve. Kinakålen tilsættes. Tomat og ost skæres i terninger og kommes i gryden. Fyldet varmes igennem.
Sauce: Løget skæres i terninger og svitses i margarinen. Melet drysses over. Tomater med væde tilsættes. Saucen varmes igennem og smages til med krydderierne.
Servering: Pandekagerne rulles om fyldet, og serveres med den varme sauce.