Kategorier

Laksetatar

Ingredienser:
400 gr fersk laksekød uden skind
1 lille løg
100 gr kaviar
4 æggeblommer
Fint klippet purløg
Salatblade

Fremgangsmåde :
Hak laksekødet meget fint.
Pil løget og hak det fint.
Bland laksekødet med løg og kaviar i en skål.Lad blandingen stå i køleskabet i ca 1 time.
Tag laksekødet ud af køleskabet og form den til 4 ens bøffer og læg dem på tallerkener.
Lav en fordybning i midten af hver laksebøf og kom en æggeblomme i hver af dem. Drys med purløg og pynt med salatblade.

Serveres til forret med brød til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>