Kategorier

KYLLING I FAD MED BACON OG FLØDE

Der anvendes : (til ca. 4 personer)
1 kylling
10 skiver bacon
1/2 l. piskefløde
peanuts
salt
peber
karry

Fremgangsmåde :
1 : Kog kyllingen til kødet slipper skroget. Pil kyllingen og del kødet ud i små stykker og fordel det i et ovnfast fad. Drys med salt, peber og karry efter smag.

2 : Steg baconskiverne og fordel dem over kyllingekødet. Drys med peanuts. Pisk fløden og fordel flødeskummet over kyllingen. Sæt fadet i ovnen i ca. 25 min. ved 200 grader. Flødeskummet skal være smeltet og ligge som et gyldent brunt lag.

Servering : Serveres med ris og flutes.

Tip : Retten kan med fordel tilsættes cocktail pølser. I stedet for en hel kylling kan anvendes fx. kyllinge bryster

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.